Korona keskeytti Tiikerien kauden – valmistautuminen tulevaan aloitettu

Kausi 2019-2020

Tähän se keskeytyi. Jääkiekkoliiton hallitus päätti 12.3.2020 illalla, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy välittömästi. Sarjan kannalta tilanne toiminnan keskeytyessä oli mitä kutkuttavin. Kolmen kärki oli yhden pisteen sisällä ja 14.3.2020 lauantaina olisivat kohdanneet sarjajohtaja LiTi ja toisena ollut SaiPa.

Tiikerit harkitsi harjoitusten jatkamista, mutta hyvin pian alkoi käydä selväksi, että se ei nykyisessä tilanteessa olisi järkevää. Siten myös joukkueharjoitukset laitettiin tauolle. Myöskään jo perinteeksi muodostuneeseen kauden lopetukseen, Holmberg-turnaukseen, ei nyt olisi mahdollista osallistua.

Vaikka kauden keskeytymistä osattiin odottaa, oli tunnelma päätöksen tultua hämmentynyt – tässäkö tämä nyt oli. Ja juuri kun kauden ratkaisevat pelit olivat alkamassa. Tosiasia kuitenkin on, että mikään kilpailutoiminta ei voi mennä ihmisten terveyden edelle ja päätös lopettaa sekä sarja- että harjoitustoiminta tältä keväältä oli ainoa oikea ratkaisu.

Likolammen Tiikerit haluaa kiittää kaikkia samassa sarjassa kanssamme pelanneita joukkueita hyvästä ja reilun urheilullisesta kaudesta!

Samalla ISO kiitos tukijoillemme; Te yhdessä vapaaehtoisten valmentajiemme ja huoltajiemme kanssa mahdollistatte sen, että LiTi on pystynyt tarjoamaan erittäin edullisen tavan pelata jääkiekkoa.

Kaiken kaikkiaan LiTi pelasi menneellä kaudella 24 sarjaottelua, joista 17 päättyi voittoon, 3 tasapeliin ja 4 ottelua tappioon. Sekä syksyn alkusarja, että nyt keskeytyneen jatkosarjan pistepörssin voittaja oli Tiikerien Aaron Honkanen. Maalivahtien paras torjuntaprosentti sekä syys- että kevätkaudella oli niin ikään Tiikerien Tuukka Siekkelillä.

Uuteen kauteen 2020-2021

Likolammen Tiikerien toiminta jatkuu korona-epidemian hellitettyä aikanaan. Joukkue on alustavasti ilmoittautunut mukaan U15 AA -sarjaan tulevalle kaudelle. Kaikki pelaajat ovat alustavasti ilmoittaneet jatkavansa, joten hyvät edellytykset menestyä jatkossakin ovat olemassa.

Tiikereitä ei kuitenkaan ole liikaa. Ikähaarukkamme pelaajissa on 2008 – 2005 ja pelaamme 2006-syntyneiden ikäluokassa. Yli-ikäisiä (2005) meillä on tällä hetkellä niin monta, että enempää emme voi joukkoomme ottaa, mutta 2006-2007 -syntyneitä mahtuu kyllä mukaan.

Jos haluat olla osa Likolammen Tiikereitä, niin ota yhteyttä (likolammentiikerit@gmail.com) tai 050 505 8299. Kustannukset kaudella 2019-2020 olivat n.300€/pelaaja. Pientä nousupainetta on kaupungin päätettyä jäävuoromaksuista, mutta pystynemme edelleen pitämään hinnan varsin maltillisena. Meidän pelaajana voit harrastaa myös muita lajeja – satsaat jääkiekkoon sen mikä sinulle itsellesi parhaiten sopii.

 

joukkuekuva